perjantai 4. elokuuta 2017

Perjantain tähdenvälejä

Yksi asia, jonka olen mökkeillessä oppinut: veden säästäminen! Torpalla ollessa yksi iso pesuvadillinen vettä riittää hiusten ja vartalon pesuun aivan mainiosti. Saunomisen yhteydessä käytän pesun lopuksi viimeistelyyn vielä kauhallisen kaivokylmää vettä - se friskaa. Tajusin, kuinka huolettomasti olen käyttänyt vettä suihkussa. Sieltähän valuu vadillisen verran niskaan ihan tuosta vaan. Otan opikseni.

***

Hoksasin hyvän idean eräästä blogista: "Tule sellaisena, kuin ET ole" -bileet. Pukeutuisin sinne naiselliseksi.

***

Ostin eilen Ben & Jerryn vegaanista jäätelöä, mallia "peanut butter & cookies". Se on älyttömän herkullista. Mutta miksi sen pitää olla aivan kivikovaa? Talouden lusikat taipuvat kaikki yrittäessäni houkutella jäätelöä ulos purkista. Toisaalta, tuleepahan syötyä vähemmän kerralla ja purkki riittää pitempään. Tämä jäätelö tehdään manteleista, jotka ovat ekologisesti ongelmallisia nekin suuren vedentarpeensa takia.

*** 

Missä se sade viipyy? Olen suunnitellut päiväni sisälläolon ympärille, mutta luvattua kunnon sadetta ei näy, pelkkää pientä ripsimistä. Jos kohta eivät taivaat aukene, saatan alkaa tuntea tarvetta mennä pyöräilemään. Hitto. 1 kommentti:

Timo Lampi kirjoitti...

Sitten kun vesi on vähissä, piisaa kokovartalon pesuun yksi litra vettä. :) Kahvikupillisellakin saa itsensä pestyä pesulapulla. ;DDD

Vadillisella kun pesee kylmään aikaan, niin pysyy itse lämpöisenä kun laittaa vatiin niin kuumaa vettä kun nahka sietää ja aina välillä puristaa sienestä vettä päälleen, siinä vadissa seistään...

Meillä sen sijaan satoi vettä vesimittarin täyteen!!


Nimim: vinkkejä viikoksi...

Mukavaa...