tiistai 4. heinäkuuta 2017

Kun aika on

Havaitsin, että on taas aika lakata seuraamasta sosiaalista mediaa. Jokakesäiseen tapaan kaikki intternetin oleskelutilat täyttyvät sään kommentoinnista ja manailusta. Lukemattomia eri versioita lauseesta "Suomen kesä on kylmä, mutta vähäluminen", eikä yksikään niistä omaperäinen.

Jumankauta kuulkaa. Kesästä saa nauttia silloinkin, kun ei ole yli 25 astetta lämmintä. Eikä mikään instanssi missään ole koskaan luvannut, että heinäkuussa on hellettä ja aurinkoista joka päivä. Niin että ei paljon kannattaisi käyttäytyä niin kuin olisi ollut jo saamassa jotain mutta sitten se olisi viime hetkellä napattu vääryydellä pois nokan edestä. 

(Minusta tuntuu, että kirjoitan joka kesä jollekin alustalle version tästä samasta tekstistä. Aika aikaa kutakin, tässäkin.)

Olen käynyt kahtena päivänä peräkkäin uimassa Nässyssä, jonka lämpötila tällä puolella on noin 15-17 astetta. Eihän se puljaamiseen houkuta, mutta virkistää. Varpaat vähän tuppaa menemään tunnottomiksi, kun pidempään ui. Rannalla ei myöskään ole tungosta eikä tupakantumpinheittelijöitä! Bonus.

Ei kommentteja: