torstai 1. kesäkuuta 2017

Ratio

No niin, huominen vielä ja sitten on tältä erältä tämä projekti valmis ja vapaus koittaa. (Ja palkka lakkaa juoksemasta ja työnhakupaineet pahenevat, mutta mitäs niistä...) Selkä onkin sopivasti prakaamassa kerta kaikkiaan, ehkä se vielä huomisen kestää, kun löysin nurkasta edes vähän vähemmän kurjan työtuolin.

Työn mukana lakkaa ahkera radion kuuntelukin. Tai siis Yle Areenan ja podcastien. Tänäänkin työn ohessa sivistyin useasta aiheesta - neandertalinihmisistä, Sigurd Wettenhovi-Aspasta ja Qumranin kääröistä. Lisäksi huvituin siitä, että Brita Koivunen on esittänyt kappaleen nimeltä Jauhan kahvia. Aristoteleen kantapäässä aiheena oli Raamatun vaikutus suomen kieleen ja kirjallisuuteen, mikä oli mielenkiintoista sekin vaikkakin valitettavan lyhyt raapaisu ja osin ennestään tuttua. Ei tällaisia tule kuunneltua, jos ei joudu istumaan pitkään paikallaan. Hyvä, että tänä vuonna hoksasin, että puheohjelmien kuuntelukin onnistuu työtä tehdessä.

Muutaman työtoverin jo hyvästelin, koska emme tapaa huomenna. Nähtäväksi jää, kohtaavatko tiemme ensi kevään vastaavassa projektissa. Toivon päätyväni edes sinne, jos en tässä välissä Oikeaa Työpaikkaa saakaan.

Ei kommentteja: