sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Eläimellinen juhannus

Väsyttävää on mökkeily. Tulimme eilen takaisin kaupunkiin torppajuhannuksen jäljiltä ja viime yönä nukuin kymmenen tuntia. Siitä vähintään kolme tuntia meni suoraan univelan lyhennykseen.

Nimittäin koko sakkihan me siellä olimme, rouvakissaa myöten. Ja minä en osannut nukkua, kun jälkikasvu pyöriskeli ja yski ja niiskutti tuvan lootasohvassa ja kissa loikki kaikkien päällä. Ja puoliso kuorsasi paljon kovempaa kuin kotona. Vähän kylmäkin oli ensimmäisenä yönä pitkistä kalsareista huolimatta. Kuuntelin öistä lintujen metelöintiä ja katselin verhojen välistä taivaalle.

No siis, meillä oli mukavaa. Rouvakissa ulkoili valjaissa paljon siistimmin kuin mitä olin ennakoinut ja söi ruohoa (ja oksensi ruohoa). Tyttäret keräsivät seitsemän kukkaa tyynyjensä alle, mutta tuloksia ei kuulemma unissa näkynyt. Puoliso grillasi joka aterialle. Minä en ehkä muutamaan viikkoon (kuukauteen) halua syödä mitään grillattua. Pelasimme mölkkyä ja saunoimme. Hilluimme terassilla ilkosillamme saunomisen väliajalla.

Mutta minun on pakko myöntää, että ihan mielelläni palasin eilen kaupunkiin ja kävin suihkussa.

Ei kommentteja: