lauantai 20. toukokuuta 2017

Sopeutuen

Eilen oli yllättäen T-paitakeli, kun lähdin töistä! Joka vuosi se hämmästyttää. Ei tästä monta päivää ole, kun käytin hanskoja aamulla bussipysäkillä.

Tänään olin rohkeasti liikkeellä kesätakin kanssa ja vähäksi aikaa jätin takinkin pois. Sitten palelin Citymarketissa. Ei siis vielä niin kesä.

Jälkikasvu lähti metsään paimentamaan sudenpentulaumaa. Ottivat mukaan paljon tulitikkuja, koska pienimmät sudenpennut eivät kuulemma vielä osaa kunnolla sytyttää tulitikkua ja nuotiontekoharjoituksissa niitä saattaa kulua yllättävästi. On mahtavaa, että tyttäret ovat jo ns. aikuisia partiolaisia (sudenpennut ainakin pitävät heitä aikuisina) ja pakkaavat rinkkansa sujuvasti ilman, että minun tarvitsee mitenkään puuttua asiaan. Muistan vielä ajan, jolloin he olivat suunnilleen samankokoisia kuin nykyiset rinkat ja pakatessa oli pakko miettiä tarkkaan, mitä he jaksaisivat kantaa.

Olen taas valvonut vahingossa liikaa, kun en koskaan saa mahtumaan tajuuni iltaisin, että herään joka tapauksessa aina ennen seitsemää, vaikka kuinka olisi viikonloppu. Tarvitsen jotain ajateltavaa, etten hidastuisi ja menisi enää tähän aikaan päiväunille! Taidanpa pestä parvekkeen lasit.

Ei kommentteja: