sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Pitäisi

Minun pitäisi olla kiitollinen ja onnellinen. Vähän kaikesta. Minulta ei puutu mitään. Mutta arvatkaa, osaanko olla. Syyllisyys omasta hyväosaisuudesta vain painaa.

Olen hiihtänyt kolmena päivänä peräkkäin - nyt pitää hiihtää vaikka väkisin, kohta tuo vähäkin lumi taas sulaa! Tänään en kuitenkaan taida jaksaa. Taannoinhan lupasin itselleni, että en enää harrasta pakkoliikuntaa. Ei ole mitään järkeä suorittaa väkisin, enhän edes halua pidentää elinikääni liikunnalla tai mitään sen tapaista. Liikun silloin, kun haluan sen tehdä, ja kun siitä tuntuu tulevan hyvä olo. Käytännössä kolmisen kertaa viikossa lienee pitkän ajan keskiarvo.

Laitoin laskiaispullia kauravispillä ja hillolla. Ne katosivat lautaselta välittömästi. Eipähän jäänyt tähteitä.

Pitäisi kai tehdä jotain rakentavaa, kuten pestä uuni. Sen sijaan taidan lähteä ulkoiluttamaan museokorttia.

***

Ai niin! Kävin sovittamassa piilolinssejä. Olin ajatellut, että hyväthän ne olisivat joogatessa. Mutta helkkari, eihän siitä mitään tullut. Olen näemmä niin arka silmistäni, että en edes itse pysty niihin koskemaan sen vertaa, minkä linssien käsittely vaatii. Sain kyllä piilarit päähäni ihan hyvin, mutta pois en sitten enää saanutkaan. Silmät ärtyivät kiukkuisiksi ja vetisiksi, eivätkä ne linssinsaatanat tulleet pois, vaikka yritin kaikkia optikon kuvaamia sormiotteita. Päätin, että antaapa olla, sillä en halua joutua yksin kotona vastaavaan tilanteeseen. Optikon piti sitten räpeltää ne linssit silmistäni pois loppujen lopuksi. Ei ollut mukavaa sekään.  

3 kommenttia:

Timo Lampi kirjoitti...

Samasta syystä mulla loppu alkuunsa se piilolinssien käyttö, helvetin keksintö, piilolinssit!!

Kun sairastuin, mietin että mitä nyt. Liikunta loppui kuin seinään, mistä saada se endorfiiniryöppy.

Nykyään piisaa jo se että pääsee kuistille seuraamaan pihalla tapahtuvaa toimintaa. :)

Saima kirjoitti...

Toivottavasti pihalla sitten näkyy mukavaa toimintaa :-)

Timo Lampi kirjoitti...

Aina välillä näin talvisin pöh, joka päivä ja aina, kun vaan osaa katsoa! :D

Toivottavasti sullakin!!