keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Spurtti

Yhtäkkiä kalenterissa on taas tapahtumia niin paljon, että kaikkien niiden ajatteleminenkin väsyttää. (Objektiivisemmassa mielessä niitä ei ole paljon, väsymisen kynnykseni vain on matala.) Muun muassa huomasin, että kaupunkihan tarjoaa työttömille terveystarkastusta, ja saman tien varasin ajan siihen. Ja sain sen aika nopeasti. Ja verikokeet jo ensi viikolla.

Kaupungin sähköinen asiointijärjestelmä on kyllä aivan syvältä sikäli, että täytin ja korjailin tietojani lomakkeelle kolmeen kertaan, ja silti ne jäivät väärin - vaikka miten valitsin oikeat pykälät valikosta ja tallensin joka välissä, lomakkeessani lukee nyt, että olen naimaton enkä ole suorittanut ammatillista tutkintoa! Kirjoitin isoilla kirjaimilla korjaavat tiedot yhteen kenttään ja voin vain toivoa, että alkoholin- ja huumeidenkäyttöä kartoittaviin osioihin ei tullut samantapaisia sössöjä.

Minua pyydettiin pitkästä aikaa TV-sarjan kuvauksiin ihmislavasteeksi. Olen ollut monta kertaa, mutta edellisestä keikasta on jo yli vuosi. Tuskin minulla muutakaan menoa kyseisenä päivänä on, joten lupauduin. Vanhempani saavat sitten taas aikanaan bongailla, näkyykö takaraivoni tai takinliepeeni televisiossa tähtien taustamaisemassa.

Joka päivä jotain menoa. Työttömälle maan matoselle tulee ylivirittynyt olo.

Ei kommentteja: