maanantai 25. heinäkuuta 2016

Erilaisia tapoja kuluttaa akkua

Olimme Roihu 2016 -leirin vierailupäivänä katsomassa, miten teinimme pärjäävät. Hyvin tuntuivat pärjäävän. Nuorempi jopa juoksi kädet levällään syliini vaikka kaverit näkivät. Molemmat olivat varsin likaisia ja näyttivät siltä, etteivät olleet nukkuneet yhtään yli viiden tunnin yötä (luultavasti lähellä totuutta).

Leirillä oli järjetön määrä ihmisiä. Järjetön. Minusta alkoi hyvin pian tuntua, että pakoon ei pääse eikä piiloon. Ja kuuma oli. Ja bajamajat haisivat siltä, että kaikki niissä käyneet olivat syöneet tonnin mustikoita. Joka paikkaan oli mieletön jono, joka paikassa parveili nuoria ihmisiä, ilma oli niin kosteaa että oli vaikea hengittää. Onneksi jälkikasvulla ei ollut mitään sitä vastaan, että lähdimme pois heti, kun bussikuljetukset takaisin parkkipaikalle alkoivat. Lastasin heidät parilla karkkipussilla ja tonnilla muistutuksia tyyliin "muistakaa nyt sitten juoda tarpeeksi/nukkua tarpeeksi/pestä käsiä" jne. ja lähdimme hautumaan kotimatkalle.

Ihmiset suurina laumoina, väkijoukkoina, jonoina, tungoksena - harva asia väsyttää minut yhtä perusteellisesti. Olin loppupäivän aivan toistaitoinen.

***

Muutoin olen kulutellut akkua Pokémon Go:n parissa. Olen viikon sisällä kävellyt yli 40 kilometriä. Hämmästyttävää. 

Ei kommentteja: