torstai 26. toukokuuta 2016

Paluu normistatukseen

Huomisesta alkaen taas työtön. Projekti saatettiin tänään loppuun hirveällä ryysiksellä, kun tekemistä olikin enemmän kuin oli eilen oletettu. Sormet sen kuin kiitivät näppäimistöllä.

Mitähän tässä sitten? Ostin joogan kesäkortin, joten jotain päätöksiä sentään olen onnistunut tekemään: kesäkuussa lepään, joogaan, hoitelen rouvaskissaa niin kauan kuin hän meillä majailee, ja sitä rataa. Nokkosia voisi keräillä talteen. Ai niin, ja voi olla että jos jotain työpaikkojakin vaikka haeskelisi.

***

Hitto kun harmittaa ihmisten eripura. Miten internet onkin tällainen yhteiskunnan syöpä, että normaalit, arkiset, sovittavat asiatkin kääntyvät siellä helposti kuolettaviksi loukkauksiksi? Sitten seuraa häipymistä kuvaannolliset ovet paukkuen ja jäljellejääneiden keskinäistä syyttelyä ja kahinaa. Minua väsyttää. Perhana, kun netti on kuitenkin niin oleellisen kätevä tiedotuskanava ja yhteydenpitoväline, muuten tekisi mieli pysyä siitä kaukana. Vaikka eipä se taida olla nykyaikaa. Mutta ihmisten kahnaukset ja typerät lätinät tulevat jotenkin niin iholle. Eivät välttämättä kosketa minua millään lailla, mutta suren niitä silti, ja tulee hankala, kärsivä olo.

Ei kommentteja: