maanantai 25. huhtikuuta 2016

Outo olo

Käyn kovemmilla kierroksilla kuin pitkään aikaan. Olen ympäristön mielestä ollut jo jonkin aikaa selvästi vilkkaampi. On levoton fiilis, sellainen, joka myös väsyttää osaltaan mieltä ja ruumista ja kuluttaa energiaa. Fyysisesti kulunut ja väsyvä mutta henkisesti (yli?)pirteä. En tunnu koskaan nukkuvan tarpeeksi, uni on jotenkin levotonta ja ei-virkistävää, vaikka tilastollisesti nukun riittävästi aikuisen ihmisen mittapuulla.

Osa tästä on kevättä, kyllä vain. Lisääntyvä valo on ennenkin vaikuttanut näin. Mutta jotain on tullut siihen päälle lisäkkeeksi. Mietin, olenko lipsahtamassa hypomanian puolelle. Pitääpä tiukata ohjaksia.

En minä mitään suurempia inspiraationpuuskia tahi impulsiivisia sykäyksiä vielä ole saanut. Tänään tosin värjäsin hetken mielijohteesta osan tukkaani vaaleanpunaiseksi, lasketaanko se? Ehkä ei, koska olin kyllä aikaisemminkin jo suunnitellut sitä.

Vaikea sanoa itse, olenko tämä nyt se normaali, todellinen minä, joka vain tulee esiin masennuskauden jäljiltä, vai olenko menossa raja-aitojen yli. Hoh sentään. Kaikkea sitä joutuukin miettimään.

Ei kommentteja: